Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait kizárólag rendelésének teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a cégünk alvállalkozójaként működik együtt (pl. Posta, futárszolgálat). A teljesítésbe bevont alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Személyes adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Regisztrációs adatok
A szolgáltatást igénybevevő ügyfeleinknek a regisztráció folyamán meg kell adniuk személyes adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail stb.), melyeket kizárólag a megrendelések pontos teljesítése érdekében kérjük és tároljuk. Ügyfélszolgálatunk az Ön adatait arra használja, hogy szükség esetén felvegye Önnel a kapcsolatot, és teljesítse a megrendeléseket.

A megrendeléssel kapcsolatos tájékoztatás
A ügyfeleinket a pontos és gyors tájékoztatás érdekében a következő formában tájékoztatjuk: e-mail, telefon, vagy telefax segítségével. Javasoljuk, hogy teljes körű regisztrációs adatokat adjon meg, hogy ügyfélszolgálatunk a lehető legrövidebb időn belül fel tudja venni Önnel a kapcsolatot a megrendelésével kapcsolatban.

A regisztráció megszüntetése
A Szolgáltató lehetővé teszi ügyfelei számára a céggel való kapcsolattartás megszüntetését, és az adatainak törlését a nyilvántartásából. Ehhez kérjük, küldjön egy e-mailt az info@dokakft.hu címre, amelyben szükséges pontosan feltüntetnie a regisztrációkor megadott e-mail címét és nevét. Felhívjuk figyelmét, hogy új rendelés feladásakor ismét regisztrálnia kell magát!

A felhasználó adatainak módosítása
A felhasználóink az igénybejelentő űrlapon megadott adataikat bármikor megváltoztathatják. Tájékoztatjuk, hogy vállalkozásunk jelenleg nem használ hírlevél küldő rendszert.